Πρέμιερ Λιγκ: Η χειρότερη απόφαση επόπτη στα χρονικά - Ανακάλυψε οφσάιντ και τους τρέλανε όλους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Η χειρότερη απόφαση επόπτη στα χρονικά - Ανακάλυψε οφσάιντ και τους τρέλανε όλους [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Όταν ο παίκτης που κάνει επίθεση ξεκινά πίσω από τη γραμμή του κέντρου την ώρα που δέχεται την πάσα από συμπαίκτη του, τότε δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Ωστόσο ο βοηθός του Κρις Φόι μάλλον... έλειπε στο συγκεκριμένο μάθημα.

Το παιχνίδι βρίσκεται στις καθυστερήσεις και η Σάντερλαντ έχει βγει όλη μπροστά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Οι παίκτες της Τότεναμ κλέβουν την μπάλα και βρίσκονται στην αντεπίθεση. Τότε ο Βερτόγχεν γίνεται αποδέκτης πάσας πίσω από τη γραμμή του κέντρου έχοντας μόνο έναν αντίπαλο μπροστά του και πλασάρει εύστοχα στην άδεια εστία. Ενώ είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το 2ο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, βλέπει τον βοηθό με σηκωμένη τη σημαία να καταλογίζει οφσάιντ. Προφανώς, ο τελευταίος δεν είδε ότι ο Βέλγος έφυγε πίσω από το κέντρο και έδειξε οφσάιντ αφού ο κανονισμός αναφέρει ότι ο επιθετικός πρέπει να καλύπτεται από τουλάχιστον δύο παίκτες σε περίπτωση που ο τερματοφύλακας είναι πίσω από την μπάλα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει αν ο παίκτης που κάνει την επίθεση φύγει πίσω από τη μεσαία γραμμή.

Πρέμιερ Λιγκ: Η χειρότερη απόφαση επόπτη στα χρονικά - Ανακάλυψε οφσάιντ και τους τρέλανε όλους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τότεναμ Σάντερλαντ οφσάιντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ