Δεν το βάζει κάτω ο σερ Πολ Μακάρτνεϊ - iefimerida.gr

Δεν το βάζει κάτω ο σερ Πολ Μακάρτνεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεγάλη απόφαση να ντυθεί γαμπρός για τρίτη φορά πήρε ο σερ Πολ Μακάρτνεϊ, ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο θα παντρευτεί την αγαπημένη του Νάνσι Σέβελ, στη φάρμα του στο Σάσεξ της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly η γαμήλια τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με λίγους, εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ το ζευγάρι θα γιορτάσει το γάμο του και στο Μανχάταν, όπου ζει η νύφη.

Το πρώην «Σκαθάρι», που μετράει 69 χειμώνες, έκανε πρόταση γάμου στην 51ος ετών αγαπημένη του το Μάιο, με ένα δαχτυλίδι που κόστισε 650.000 δολάρια, ύστερα από 4 χρόνια σχέσης.

Ο Μακάρτνεϊ έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Η πρώτη του γυναίκα, Λίντα, με την οποία ήταν παντρεμένος περισσότερο 30 χρόνια και απέκτησαν 3 παιδιά, πέθανε από καρκίνο το 1998. Το 2002 παντρεύτηκε τη Χέδερ Μιλς, αλλά ο γάμος τους έληξε το 2008 με ένα πολύκροτο διαζύγιο, το οποίο του κόστισε ακριβά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ