Ο Ψηνάκης με μια λαμπάδα καλεί σε σιωπηρή διαμαρτυρία για τα Γλυπτά του Παρθενώνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ψηνάκης με μια λαμπάδα καλεί σε σιωπηρή διαμαρτυρία για τα Γλυπτά του Παρθενώνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια λαμπάδα στο χέρι ο Ηλίας Ψηνάκης έκανε κάλεσμα-πρόσκληση συμμετοχής στη σιωπηλή συγκέντρωση, το βράδυ της Κυριακής, για τον επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Μαραθώνα ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο instagram με το οποίο καλεί τους πολίτες και εξηγεί στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται να κρατά μια λαμπάδα μπροστά από το άγαλμα του Ιλισσού «όσοι περισσότεροι από εμάς ενώσουμε το φως των κεριών μας τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ΦΩΣ που θα μεταδώσουν τα Διεθνή ΜΜΕ και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ευαισθητοποίηση της Διεθνούς Κοινής Γνώμης».

Η φωτογραφία:

Ο Ψηνάκης με μια λαμπάδα καλεί σε σιωπηρή διαμαρτυρία για τα Γλυπτά του Παρθενώνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αναλυτικά το κείμενο του:
«Φίλοι μου θα ήταν μεγάλη βοήθεια και τιμή η φυσική σας παρουσία με ένα κερί αυριο Κυριακή 18/1/2015 στις 8 το βράδυ έξω από το Μουσειο της Ακροπολης για να διεκδικήσουμε σιωπηλά την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Πατρίδα μας!Αυριο φεύγει ένα γλυπτό που εκτίθετο στην Ρωσία για να γυρίσει πίσω στο Βρετανικό Μουσειο Όσοι περισσότεροι από εμάς ενώσουμε το φως των κεριών μας τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ΦΩΣ που θα μεταδώσουν τα Διεθνή ΜΜΕ και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ευαισθητοποίηση της Διεθνούς Κοινής Γνώμης !!!!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ