Μπουτάρης: Τελικά θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ -Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Κουβέλη - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Τελικά θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ -Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Κουβέλη

(EUROKINISSI/ ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Φώτη Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ», δήλωσε το Σάββατο ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος «Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ» στη συμπρωτεύουσα.

«Πολιτικά δεν είναι κρυφό ότι είμαι με την κεντροαριστερά και παρά τα όσα είπα θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ και γιατί εκτός των άλλων είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης ο φίλος μου και στενός μου συνεργάτης Απόστολος Σοφιαλίδης (σ.σ. νομικός σύμβουλος του δημάρχου)», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά τους, τόσο ο Φώτης Κουβέλης όσο και ο Νίκος Χρυσόγελος δήλωσαν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης την αναγκαιότητα της εισόδου στη Βουλή του συνδυασμού «Πράσινοι- ΔΗΜΑΡ», με τον κ. Κουβέλη να υπογραμμίζει ότι ενδεχόμενη αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ