Απολογούνται σήμερα οι συνεργοί του Ξηρού -Ο απότακτος αστυνομικός και ο «Θεοχάρης» - iefimerida.gr

Απολογούνται σήμερα οι συνεργοί του Ξηρού -Ο απότακτος αστυνομικός και ο «Θεοχάρης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα απολογηθούν σήμερα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι ως συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός και ο 37χρονος «Θεοχάρης» είχαν συλληφθεί στην Καλαμάτα μετά από ένταλμα του ανακριτή για σωρεία κακουργηματικών πράξεων που αφορούν στα αδικήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και όπλων. Βαρύνονται επίσης με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

ΟΙ ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες και μάλιστα ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι το όνομά του ενεπλάκη λόγω του άλλου συλληφθέντα κατηγορούμενου, τον οποίο απασχολούσε στις ελιές του και στα ζώα του και όπως είπε δεν γνώριζε ότι είχε νοικιάσει το σπίτι στην Ανάβυσσο.

Το ίδιο αναμένεται να υποστηρίξει και ο «Θεοχάρης» που υποτίθεται ότι ήταν μαζί με τον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές, ενώ ο 37χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία σχέση με το επερχόμενο χτύπημα και απλώς έκανε χάρη στον Ξηρό γιατί παλιότερα τον είχε βοηθήσει στις φυλακές να συμπληρώσει αιτήσεις για την ένταξή του στο ΚΕΘΕΑ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ