«Εκπαιδευτής» κακοποίησε σκυλιά στην Κρήτη - iefimerida.gr

«Εκπαιδευτής» κακοποίησε σκυλιά στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση για κακοποίηση και θανάτωση δύο σκυλιών ράτσας Dogo Argentino στο λιμάνι Ηρακλείου Κρήτης κατέθεσε στον Εισαγγελέα της πόλης το Σωματείο Ζωόφιλη Δράση.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η λιμενική αστυνομία Ηρακλείου βρήκε δεμένο μέσα σε ένα κοντέινερ το Δία, ενώ δίπλα του κείτονταν νεκρή η Κάρμεν. Τα δύο σκυλιά ήταν εγκαταλειμμένα και εκτεθειμένα σε υψηλές θερμοκρασίες, χωρίς νερό και τροφή. Ο Δίας έφερε πληγές και εκδορές σε ολόκληρο το σώμα του, καθώς και παλαιότερα επουλωμένα τραύματα, πιθανότατα από εμπλοκή σε κυνομαχίες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Σωματείο, άνθρωποι του οποίου μετέφεραν το Δία σε κτηνιατρική κλινική όπου του προσφέρθηκε η κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης των δύο σκύλων, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάστασή τους.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, τα δύο σκυλιά είχαν παραχωρηθεί σε «εκτροφέα» και «εκπαιδευτή» για αναπαραγωγή της ράτσας, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας δεν διέθετε άδεια εκπαιδευτηρίου ή εκτροφείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ