Κέιτ Μος: Ερωτες, ναρκωτικά, χρήμα [εικόνες]


Το μοναδικό «fashion icon» που δεν σταματά να γοητεύει και να εκπλήσσει κλείνει σήμερα τα 41 της χρόνια.

Η βρετανίδα Κέιτ Μος ξεκίνησε την καριέρα στο χώρο της μόδας στα 14 της όταν την ανακάλυψε τυχαία στο αεροδρόμιο ο ιδρυτής του πρακτορείου μοντέλων «Storm Model Management». Η καριέρα της εκτοξεύτηκε δυο χρόνια αργότερα όταν έγινε εξώφυλλο για το βρετανικό περιοδικό «The Face».

Μετρά δεκάδες εξώφυλλα, πασαρέλες και συμβόλαια εκατομμυρίων. Το μοντέλο χαμελαίων που μεγάλωσε δυο γενιές σχεδιαστών μεταμορφώθηκε τα τελευταία 26 χρόνια στην πιο θεσμική προσωπικότητα της μόδας.


Η προσωπική ζωή της πολυτάραχη και βουτηγμένη στις καταχρήσεις που δεν κατάφερε να κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά η μικρόσωμη Μος κατορθώνει με θαυμαστό τρόπο να επιβιώνει και να επιστρέφει.

Οσον αφορά τους άντρες, η αλήθεια είναι ότι είχε σταθερή κλίση προς τα «κακά παιδιά», τύπου Τζόνι Ντεπ, Πιτ Ντόχερτι κ.α.


Για την ιστορία ο Τζόνι και η Κείτ συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 1994. Ήταν μόλις 20 ετών. «Ηξερα από την πρώτη στιγή που μιλήσαμε ότι επρόκειτο να είμαστε μαζί» ομολόγησε η Κείτ. «Δεν ήμουν ποτέ τόσο ερωτευμένος μέχρι που γνώρισα την Κέιτ ... είμαι τρελός γι 'αυτήν» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο διάσημος ηθοποιός. Η σχέση τους κράτησε 4 χρόνια και είχε από όλα. Αμέσως μετά η Κέιτ εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης.


Το Σεπτέμβριο του 2005 κυκλοφόρησε εξώφυλλο της Daily Mirror με φωτογραφίες της Κέιτ να κάνει χρήση κοκαΐνης.

Υπήρξαν πολλοί που στοιχημάτιζαν στο τέλος της καριέρας της. Εκείνη την χρονιά ακυρώθηκαν πολλές διαφημίσεις και συνεργασίες της. Ένα χρόνο μετά η Κείτ σαν μια εφτάψυχη γάτα επιστρέφει δριμύτερη από ποτέ και κερδίζει 30 εκ.λίρες από καμπάνιες για τις: Rimmel, Burberry, Louis Vuitton, και Calvin Klein.


Σήμερα είναι μητέρα μιας χαριτωμένης κόρης, παντρεύτηκε τον κιθαρίστα Τζέιμι Χινς των Kills και νοικοκυρεύτηκε.


Η 41χρονη Κέιτ Μος μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται ότι τα έχει καταφέρει καλά στη ζωή της...τουλάχιστον μέχρι τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ