Chevrolet Bolt EV: ηλεκτρικό με αυτονομία 320 χιλιόμετρα και κόστος 25.000 ευρώ (βίντεο) - iefimerida.gr

Chevrolet Bolt EV: ηλεκτρικό με αυτονομία 320 χιλιόμετρα και κόστος 25.000 ευρώ (βίντεο)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 5 πόρτες, που μπορεί να καλύψει 320 χιλιόμετρα μέχρι να χρειαστεί εκ νέου φόρτιση και τιμή αγοράς γύρω στις 25.000 ευρώ ακούγεται πραγματικά ελκυστικό και αυτά ακριβώς θα είναι τα χαρακτηριστικά του Chevrolet Bolt EV που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ.

Οι Αμερικανοί δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες αναφορικά με τη τεχνολογία του συστήματος πρόωσής του. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως για το αμάξωμα με τους χαρακτηριστικά μικρούς προβόλους, έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως το αλουμίνιο, το ανθρακόνημα, το μαγνήσιο και οι πλεχτές επενδύσεις και αυτό προκειμένου το βάρος να κρατηθεί όσο το δυνατόν πιο χαμηλά.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από την έξυπνη εκμετάλλευση των χώρων και τη μινιμάλ αισθητική του, με τις περισσότερες λειτουργίες να ελέγχονται από την οθόνη αφής 10 ιντσών.

Όσο για τα πλάνα παραγωγής του Bolt, πρέπει να πούμε πως θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς θα θέσει νέα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση.

Chevrolet Bolt EV: ηλεκτρικό με αυτονομία 320 χιλιόμετρα και κόστος 25.000 ευρώ (βίντεο) | iefimerida.gr 0
Chevrolet Bolt EV: ηλεκτρικό με αυτονομία 320 χιλιόμετρα και κόστος 25.000 ευρώ (βίντεο) | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο χαρακτηριστικά Chevrolet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ