Στο πλευρό του Σαμαρά οι Ζώης και Κουράκος -«Ναι» στο προσκλητήριο Καραμανλή - iefimerida.gr

Στο πλευρό του Σαμαρά οι Ζώης και Κουράκος -«Ναι» στο προσκλητήριο Καραμανλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή τους ο επικεφαλής της «Νέας Μέρας» Χρήστος Ζώης και ο απερχόμενος βουλευτής Γιάννης Κουράκος απάντησαν θετικά στο πρόσφατο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Κώστας Καραμανλής και τάσσονται στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα επισημαίνουν ότι είχαν ταχθεί από την αρχή υπέρ μιας εθνικής συνεννόησης και ενός εθνικού σχεδίου «για θεσμική και παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας με πνεύμα μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό». Και καταλήγουν:
«Παρά τις αποφάσεις και τις πολιτικές που πλήγωσαν μαζί με εμάς, πολλούς Έλληνες, με τους οποίους δώσαμε αγώνες για ριζοσπαστικό και κοινωνικό φιλελευθερισμό και για μία Ελλάδα ισότιμο μέλος της Ευρώπης, επιλέγουμε με κριτήριο ιδεολογικό να προσυπογράψουμε το προσκλητήριο του προέδρου Κώστα Καραμανλή για στήριξη και ενίσχυση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ