Η ΝΕΡΙΤ αφηγείται την ιστορία του Charlie Hebdo - iefimerida.gr

Η ΝΕΡΙΤ αφηγείται την ιστορία του Charlie Hebdo

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Moρφή ντοκουμέντου παίρνει το ντοκιμαντέρ που θα προβάλει η ΝΕΡΙΤ την Κυριακή για τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo που έγινε τόπος τραγωδίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Hταν το 2006 όταν γυρίστηκε αυτό το ντοκιμαντέρ στα γραφεία της εφημερίδας αποκαλύπτοντας τα πάντα για τις αρχές και τον τρόπο λειτουργίας της. Μέσα από τις διηγήσεις των προσώπων που συνδέθηκαν με το εβδομαδιαίο έντυπο, παρουσιάζεται η ιστορία του αλλά και τα μυστικά της συντακτικής ομάδας, τα άρθρα των οποίων είναι πάντα γραμμένα σε ιδιαίτερο ύφος. Εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ και ο Φρανσουά Ολάντ.

Οι συνεργάτες του εντύπου, και όχι μόνο, μιλάνε στο ντοκιμαντέρ για τα περιβόητα σκίτσα που προκάλεσαν την οργή των φανατικών μουσουλμάνων, ενώ θα δούμε και κάποιους από τους δολοφονημένους σκιτσογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΡΙΤ ντοκιμαντέρ Charlie Hebdo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ