Eντελώς αγνώριστες: Τσαπανίδου και Σπυράκη χρόνια πριν διασκεδάζουν γέρνοντας η μια πάνω στην άλλη [εικόνα] - iefimerida.gr

Eντελώς αγνώριστες: Τσαπανίδου και Σπυράκη χρόνια πριν διασκεδάζουν γέρνοντας η μια πάνω στην άλλη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντοκουρεμένες, προφανώς σε μεγάλα κέφια, γελάνε, η Πόπη Τσαπανίδου μοιάζει να τραγουδάει και η Μαρία Σπυράκη να απορεί. Μια φωτογραφία με τις δύο δημοσιογράφους εντελώς αγνώριστες αλλά σε εξαιρετικά εύθυμη διάθεση.

Oπως προδίδει και το στυλ των δύο κυρίων, η φωτογραφία τραβήχτηκε αρκετές δεκαετίες πριν, για την ακρίβεια το 1990. Είναι προφανές ότι οι δύο κυρίες της δημοσιογραφίες υπήρξαν φίλες εκείνη την εποχή, ενώ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR εξακολουθεί να έχει φιλική σχέση με την νυν ευρωβουλευτή και εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Eντελώς αγνώριστες: Τσαπανίδου και Σπυράκη χρόνια πριν διασκεδάζουν γέρνοντας η μια πάνω στην άλλη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ