Τρία ρεκόρ Γκίνες για την Adele - iefimerida.gr

Τρία ρεκόρ Γκίνες για την Adele

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο άλμπουμ της Βρετανίδας τραγουδίστριας Adele, με τίτλο «21», σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε κατάφερε να ξεπεράσει πρωτιές «δυνατών» ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Beatles και η Madonna, και να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Μάλιστα το «21» δεν κατέχει ένα, αλλά τρία παγκόσμια ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, το άλμπουμ παρέμεινε 11 εβδομάδες στην κορυφή των charts, κάνοντας έτσι την Adele την σόλο τραγουδίστρια με τις περισσότερες εβδομάδες στην πρώτη θέση, ρεκόρ που κρατούσε η Madonna από το 1991 με το άλμπουμ της Τhe Immaculate Collection.

Εκτός αυτού, η Adele είναι η πρώτη τραγουδίστρια που είχε ταυτόχρονα δύο σίνγκλ και δύο άλμπουμ στο βρετανικό top 5. Οι τελευταίοι που κατάφεραν κάτι τέτοιο ήταν οι Beatles το 1963.

Τέλος, το «21» πούλησε μέσα ένα χρόνο περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα, και είναι το μοναδικό βρετανικό άλμπουμ που πέτυχε κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ