«Εδεσε» Δώνη ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

«Εδεσε» Δώνη ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έμπρακτή στήριξή του στα νέα παιδιά συνεχίζει να δείχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Δώνη. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολαβές μέχρι το 2018 και ανακοινώθηκε επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ.

Ο Δώνης είναι ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και ήταν αναμενόμενο πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρούσε σε ανανέωση της συνεργασίας του μαζί του.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Δώνη για την υπογραφή νέου συμβολαίου, με τον διεθνή μέσο να αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση ενώ ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές στην ακαδημία με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον κύριο Σαμαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Χρήστος Δώνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ