Αθηνά Δρέττα: Υπάρχει χειρότερο από το Grexit - iefimerida.gr

Αθηνά Δρέττα: Υπάρχει χειρότερο από το Grexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φοβάμαι το ατύχημα. Την ψευδαίσθηση της αισιοδοξίας, τον τυχοδιωκτισμό. Αυτός μας οδήγησε στη στρατηγική της έντασης και τις πρόωρες εκλογές. Στην ασύντακτη προσπάθεια εξόδου από το μνημόνιο και την οπισθοχώρηση» δήλωσε σήμερα η Αθηνά Δρέττα, υποψήφια με το Ποτάμι στην Β΄Αθήνας, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.


«Αυτά μαζί με τη μέθη της εξουσίας και την άγνοια των ευρωπαικών συσχετισμών, φοβάμαι ότι δε θα μας επιτρέψουν να κάνουμε έγκαιρα τις απαραίτητες προσαρμογές,τις διορθωτικές κινήσεις,ότι θα κόψουν γρήγορα τις γέφυρες επικοινωνίας με τους εταίρους και θα οξύνουν τη πολιτική αστάθεια και την απογοήτευση.
«Το grexit δε σημαίνει απαραίτητα έξοδο από το ευρώ,σημαίνει απομόνωση από τις ευρωπαϊκές αποφάσεις, μείωση των κλασικών κοινοτικών ενισχύσεων,έλλειψη συμμαχιών ακόμη και για τα βασικά, αργό και βασανιστικό σύρσιμο, αποδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών, περιθωριοποίηση» πρόσθεσε η υποψήφια βουλευτής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθηνά Δρέττα υποψήφια Β' Αθήνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ