Από παρανυφάκια το 1995, παντρεμένοι το 2015 -20 χρόνια μετά στην ίδια εκκλησία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Από παρανυφάκια το 1995, παντρεμένοι το 2015 -20 χρόνια μετά στην ίδια εκκλησία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπριγκς Φάσι δεν θυμάται και πολλά από τότε που περπατούσε 20 χρόνια πριν, στον διάδρομο μιας εκκλησίας στη Μινεάπολη με την Μπρίτνεϊ.

Εκείνος μετέφερε το μαξιλαράκι με τις βέρες και εκείνη τα λουλούδια.

«Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνον τον γάμο. Δεν πρέπει καν να της μίλησα» λέει ο Μπριγκς στο CNN, αλλά και η Μπρίτνεϊ από την πλευρά της δεν έχει και πολλές μνήμες από τη μέρα που ντύθηκε παρανυφάκι. «Δεν θυμάμαι και πολλά από τη μέρα που ήμουν παρανυφάκι» παραδέχεται.

Και είναι λογικό. Ηταν και δύο τους γύρω στα τρία, όταν παντρεύτηκε η νονά του Μπριγκς.

Το γεγονός όμως, είναι ένα: ότι ο Μπριγκς και η Μπρίτνεϊ είναι από τα ελάχιστα ζευγάρια που διασχίζουν το ιερό δύο φορές στη ζωή τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν σε εκτενή αφιερώματά τους για το ειδύλλιο του ζευγαριού τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, από τον γάμο του 1995, οι δυο τους δεν ξαναείχαν ποτέ καμία επαφή, μέχρι να συναντηθούν τυχαία στις τελευταίες τάξεις του γυμνασίου, όταν ο Μπριγκς άλλαξε σχολείο. Η Μπρίτνεϊ όταν άκουσε τον καθηγητή να καλωσορίζει τον Μπρίγκς στην τάξη τους, κατάλαβε αμέσως πως τον είχε γνωρίσει το 1995 και όταν επέστρεψε στο σπίτι της ρώτησε τη μητέρα της για επιβεβαίωση. Οταν το είπε στον Μπριγκς, είδαν φωτογραφίες από τότε και γελούσαν για ώρα. Για αρκετό καιρό έκαναν παρέα χωρίς να γίνουν αμέσως ζευγάρι, παρά μόνο όταν πήγαν στην πρώτη λυκείου και παρά το γεγονός πως πέρασαν σε πανεπιστήμια διαφορετικών πόλεων, κατάφεραν να διατηρήσουν τη σχέση τους από απόσταση. Οταν ο Μπριγκς επέστρεψε στη Μινεσότα της ζήτησε να παντρευτούν. «Ηξερα ότι θα την παντρευόμουν» δηλώνει.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακό τους ως εργένηδες, παρακολούθησαν το βίντεο του πρώτου γάμου το 1995, το οποίο ο Μπριγκς χαρακτήρισε «ξεκαρδιστικό». Η Μπρίτνεϊ είπε για τον εαυτό της πως ήταν ένα «αποκρουστικό παρανυφάκι» που μπαινόβγαινε στα φορέματα των παράνυφων.

Τέλος, το πιο διασκεδαστικό από τον γάμο τους ήταν ότι μελετώντας τις φωτογραφίες του 1995 ξαναπόζαραν ακριβώς έτσι και το 2015, ενώ επιστρατεύτηκε και η άλλη μικρή παράνυφος που ήταν καλεσμένη και στους δύο γάμους για να συμπληρώσει τη φωτογραφία.

Οι διαφορές και οι ομοιότητες είναι αν μη τι άλλο τρυφερές, αλλά και αστείες.

Από παρανυφάκια το 1995, παντρεμένοι το 2015 -20 χρόνια μετά στην ίδια εκκλησία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Από παρανυφάκια το 1995, παντρεμένοι το 2015 -20 χρόνια μετά στην ίδια εκκλησία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Από παρανυφάκια το 1995, παντρεμένοι το 2015 -20 χρόνια μετά στην ίδια εκκλησία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Από παρανυφάκια το 1995, παντρεμένοι το 2015 -20 χρόνια μετά στην ίδια εκκλησία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ