«Αρη, σου ζητώ συγγνώμη» -Το τηλεφώνημα του Αρβανίτη στον Πορτοσάλτε - iefimerida.gr

«Αρη, σου ζητώ συγγνώμη» -Το τηλεφώνημα του Αρβανίτη στον Πορτοσάλτε

Ο Κώστας Αρβανίτης ζήτησε συγνώμη (KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την επιστολή που έστειλε ο Αρης Πορτοσάλτε στον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας προστασίας από την συκοφαντική επίθεση που λέει πως δέχθηκε από τον Κώστα Αρβανίτη, ο διευθυντής του «Στο Κόκκινο» τον πήρε τηλέφωνο.

Οπως δήλωσε ο ίδιος ο Αρης Πορτοσάλτε χθες στην απογευματινή ενημερωτική τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Κώστας Αρβανίτης του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγνώμη, αν και δεν έκανε δημόσια κάποια σχετική δήλωση.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την ομιλία στη Λαμία όπου ο Κώστας Αρβανίτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό με τον χαρακτηρισμό μ@λ@κ@ς, αναφέρθηκε και στον Αρη Πορτοσάλτε λέγοντας: «Αυτό που πάλευα και θα παλεύω πάντα είναι η ελευθεροτυπία του Πορτοσάλτε να μιλάει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι Πορτοσάλτε δεν αφήνουν εμένα να μιλάω».

Ακολούθησε η επιστολή του διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Αρη Πορτοσάλτε στον Αλέξη Τσίπρα
«Αγαπητέ πρόεδρε
Θέλω να σας παρακαλέσω να με προστατεύσετε από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο διευθυντής του σταθμού σας «Στο Κόκκινο».
Αντιλαμβάνομαι ότι το κομματικό σας στέλεχος μιλά με την υπεροψία που του δημιουργεί η σιγουριά ότι θα καταλάβει ανώτατη διευθυντική θέση στο κρατικό σύστημα των μέσων ενημέρωσης, σε περίπτωση επικράτησης των συνδυασμών σας στις επικείμενες εκλογές.
Κατανοείτε πιστεύω, ότι υφίσταμαι βαρύτατη επίθεση στο στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας και ότι παρόμοια συμπεριφορά εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, ειδικότερα μάλιστα της δημοσιογραφικής.
Με τιμή
Άρης Πορτοσάλτε»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ