Austrian Airlines- Επιπλέον πτήσεις Αθήνα-Βιέννη από τον Απρίλιο[εικόνες] - iefimerida.gr

Austrian Airlines- Επιπλέον πτήσεις Αθήνα-Βιέννη από τον Απρίλιο[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Τέσσερις νέες πτήσεις την εβδομάδα από και προς την Αθήνα, προσθέτει από τις 29 Απριλίου 2015 η αεροπορική εταιρεία Austrian Airlines.

Ανταποκρινόμενες σε μεγαλύτερη ζήτηση, με την επάνοδο της Ελλάδας ως κορυφαίου θερινού τουριστικού προορισμού των Αυστριακών, οι αυστριακές αερογραμμές ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση φθάνοντας συνολικά τις ένδεκα πτήσεις εβδομαδιαίως.

Οπως αναφέρεται, επίσης, το νέο πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον δυνατότητες ανταποκρίσεων μέσω του αεροδρομίου της Βιέννης, από την Αθήνα προς άλλους προορισμούς προς τη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Μόλις πριν από ένα μήνα, η δεύτερη αυστριακή αεροπορική εταιρεία, η «Niki», είχε ανακοινώσει την Αθήνα ως νέο ελληνικό προορισμό στο πρόγραμμά της, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Απρίλιο καθημερινές πτήσεις από τη Βιέννη με αεροσκάφη τύπου Airbus A320.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Austrian Airlines πτήσεις Αθήνα-Βιέννη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ