Πράσινο αντί για λευκό, νάιλον αντί για δαντέλα: Νυφικά που αγοράστηκαν μέσω ίντερνετ και ήταν για τα καρναβάλια [εικόνες & βίντεο]

Νυφικά που μοιάζουν ονειρικά. Νύφες που ψάχνουν την ευκαιρία και δεν μπορούν να διαθέσουν μια περιουσία για να φορέσουν το λευκό φόρεμα που όλες ονειρεύονται από κοριτσάκια.

Αυτός ο συνδυασμός προκάλεσε την έκρηξη των sites που υπόσχονται να φέρουν στην πόρτα τους το νυφικό που ονειρεύονται στη μισή τιμή από αυτή που είδαν στο περιοδικό ή στο ατελιέ διάσημου σχεδιαστή.

Τελικά, όμως, αυτό που παρέλαβαν δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία που είχαν δει. Εκτός από την ποιότητα που δεν υπάρχει, καθώς σχεδόν όλα αντί για δαντέλα και μεταξωτά υφάσματα ράβονται με φτηνό πολυέστερ, το αποτέλεσμα απογοητεύει από όλες τις απόψεις. Το σχέδιο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παραγγελία, ενώ και πολλές φορές διαφέρει ακόμη και το χρώμα! Υπάρχουν νύφες που παρέλαβαν πράσινο αντί για λευκό νυφικό και μοβ αντί για σομόν. Και φυσικά το νυφικό είναι τόσο κακοραμμένο που μοιάζει περισσότερο με καρναβαλίστικο κοστούμι παρά με νυφικό.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως καταγγέλλουν, επειδή συνήθως τα sites αυτά έχουν έδρα την Κίνα ή άλλες χώρες της Άπω Ανατολής, είναι αδύνατη η επιστροφή ή αλλαγή, ενώ όπως γίνεται συνήθως με τις online παραγγελίες, ούτε λόγο για επιστροφή χρημάτων.

Ετσι, οι παθούσες που πήραν το μάθημά τους, αναρτούν στο Διαδίκτυο τα νυφικά που παρήγγειλαν και τα φτηνιάρικα φορέματα που τους παραδόθηκαν, προκειμένου να μην πέσουν θύματα των επιτήδειων και άλλες γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νυφικά online νυφικό Ίντερνετ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ