Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα. Θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας σε θέματα που απαιτούν σημαντικές αποφάσεις, αλλά και σε ό,τι έχει σχέση με ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Ανοίξτε όμως δρόμους στην καρδιά και στο μυαλό σας εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου (γύρω στις 4-6 συγκεκριμένα), καθώς θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και απρόσμενα γεγονότα από φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για σας αυτή την περίοδο.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους, εδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω 21-23 Απριλίου, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, χωρίς να λείπουν όμως και οι σκέψεις πάνω σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα. Αποδεχθείτε κοινωνικές ή επαγγελματικές προσκλήσεις, θα πρέπει όμως να προσέξετε τον τρόπο που θα τις αξιοποιήσετε γενικότερα. Ένα επαγγελματικό σας θέμα σας απασχολεί άμεσα, ωστόσο θα βρεθούν λύσεις. Οι φίλοι σας σας προσφέρουν την βοήθειά τους, δεν θα πρέπει όμως να τους αναμίξετε με ένα οικονομικό σας θέμα. Για σας τους Ταύρους, εδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω 21-23 Απριλίου, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, χωρίς να λείπουν όμως και οι σκέψεις πάνω σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα. Αποδεχθείτε κοινωνικές ή επαγγελματικές προσκλήσεις, θα πρέπει όμως να προσέξετε τον τρόπο που θα τις αξιοποιήσετε γενικότερα. Ένα επαγγελματικό σας θέμα σας απασχολεί άμεσα, ωστόσο θα βρεθούν λύσεις. Οι φίλοι σας σας προσφέρουν την βοήθειά τους, δεν θα πρέπει όμως να τους αναμίξετε με ένα οικονομικό σας θέμα.

Δίδυμοι
Όπως και αν είναι γενικότερα τα πράγματα, για σας τους Διδύμους οι μέρες αυτές είναι εξαιρετικές! Θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, απρόσμενες επαφές, οι οποίες θα αποδειχτούν σημαντικές. Τώρα σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για επαφές με το εξωτερικό, για πνευματικές εργασίες, εκδόσεις και σπουδές, αλλά και για συζητήσεις και συμφωνίες γενικότερα. Ακόμη και οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν θα λείψουν. Για εσάς που είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες ή ακόμη και μια διακοπή σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Προσέχετε ακόμη τις σχέσεις σας αλλά και τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου (γύρω στις 3-5 συγκεκριμένα) οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα καλές! Μπορείτε τώρα να συναντήσετε κάποιους φίλους που έχετε να τους δείτε καιρό, αλλά και να προγραμματίσετε κάποια ταξίδια. Για σας τους Διδύμους των τελευταίων ημερών προετοιμάζεται μια πολύ σημαντική επιτυχία!

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους, με τον κυβερνήτη σας, τη Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό, η μέρα είναι ιδανική για να έρθετε κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Τώρα έχετε κάποιες εξαιρετικά σημαντικές εξελίξεις, όμως θα πρέπει να προσέχετε ένα θέμα της εργασίας ή ένα θέμα της υγείας σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει τώρα μια νέα τροπή, καθώς μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, ακόμη και να βρείτε το άλλο σας μισό όσοι είστε μόνοι. Ακόμη, ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά άλλων ( εφορία, δάνεια, ασφάλειες), θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι έχει εξαιρετικά απρόσμενη πρόοδο τώρα.

Λέων
Για σας τους Λέοντες κάποια οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ η Σελήνη από τον Σκορπιό σάς φέρνει πιο κοντά στην οικογένειά σας. Προσέχετε και την υγεία σας. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας θα πρέπει να τα προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο, το οποίο είναι ενεργό και ανακόπτει την πορεία σας, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Ιουλίου. Όμως, οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο (γύρω στις 3-6 του μήνα) θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, ενώ οι υποθέσεις σας προχωρούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι φίλοι σάς προσφέρουν την βοήθειά τους, ενώ και ένα οικονομικό σας θέμα διευθετείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας έχετε μεν απαλλαγεί από την πίεση που σας ασκούσε ο Κρόνος από τον Σκορπιό, όμως ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας σας κάνει να επανατοποθετείστε, να σκέφτεστε καλύτερα τα γεγονότα που σας ενδιαφέρουν άμεσα, ιδιαίτερα στην συναισθηματική σας ζωή. Για σας τους Λέοντες κάποια οικογενειακά θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ η Σελήνη από τον Σκορπιό σάς φέρνει πιο κοντά στην οικογένειά σας. Προσέχετε και την υγεία σας. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας θα πρέπει να τα προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο, το οποίο είναι ενεργό και ανακόπτει την πορεία σας, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-24 Ιουλίου. Όμως, οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο (γύρω στις 3-6 του μήνα) θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, ενώ οι υποθέσεις σας προχωρούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι φίλοι σάς προσφέρουν την βοήθειά τους, ενώ και ένα οικονομικό σας θέμα διευθετείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας έχετε μεν απαλλαγεί από την πίεση που σας ασκούσε ο Κρόνος από τον Σκορπιό, όμως ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας σας κάνει να επανατοποθετείστε, να σκέφτεστε καλύτερα τα γεγονότα που σας ενδιαφέρουν άμεσα, ιδιαίτερα στην συναισθηματική σας ζωή.

Παρθένος
Για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες της Παρθένου (γύρω στις 22-23 Αυγούστου) οι μέρες αυτές είναι κάπως δύσκολες, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες, από ό,τι φαίνεται, να είναι κάπως θολές ή απατηλές. Μία οικογενειακή σας υπόθεση ή ένα θέμα της ακίνητης περιουσίας σας σας απασχολεί άμεσα. Όμως, στον χώρο της δουλειάς σας θα έχετε πολύ σημαντικές γνωριμίες, οι οποίες θα ανατρέψουν κατά κάποιο τρόπο κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε αυτόν τον καιρό σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.Για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες της Παρθένου (γύρω στις 22-23 Αυγούστου) οι μέρες αυτές είναι κάπως δύσκολες, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες, από ό,τι φαίνεται, να είναι κάπως θολές ή απατηλές. Μία οικογενειακή σας υπόθεση ή ένα θέμα της ακίνητης περιουσίας σας σας απασχολεί άμεσα. Όμως, στον χώρο της δουλειάς σας θα έχετε πολύ σημαντικές γνωριμίες, οι οποίες θα ανατρέψουν κατά κάποιο τρόπο κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε αυτόν τον καιρό σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς η Σελήνη από τον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια κάποια σημαντικά οικονομικά θέματα. Όμως, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την εργασία σας ενδεχομένως να σας φορτίσει τώρα. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε και την υγεία σας. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να είναι πιεστικά απέναντί σας. Αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας (δηλαδή έως τις 3-4 Οκτωβρίου), θα έχετε κάποιες απρόσμενες αλλά και σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες θα σας ανανεώσουν. Επίσης, οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο μπορούν τώρα να ανανεωθούν. Αν είστε καλλιτέχνες, αν γενικότερα έχετε μια δημιουργική ενασχόληση, αυτόν τον καιρό μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Σκορπιός
Με την Σελήνη να κινείται στο δικό σας ζώδιο, εσείς οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών μπορείτε να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για κάποια πολύ προσωπικά σας θέματα. Οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές για σας, έστω και αν δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί η ενασχόλησή σας με τα οικονομικά σας θέματα. Ωστόσο, σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα της οικογένειάς σας ή της ακίνητης περιουσίας σας. Είστε βέβαια κάπως υπερβολικοί, και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ρίξετε τους τόνους.

Τοξότης
Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 21-23 Νοεμβρίου συγκεκριμένα) θα πρέπει να προσέχετε πολύ τις οικογενειακές σας υποθέσεις αλλά και άλλα θέματα γενικότερα, τα οποία μπορεί να σας επηρεάσουν άμεσα. Ένα λάθος, μια εξαπάτηση είναι πάρα πολύ κοντά σας αυτό το διάστημα. Όμως, όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (αν δηλαδή έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Δεκεμβρίου) μπορείτε να περιμένετε απρόσμενα γεγονότα! Ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη, αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και συγγενείς, ενώ μπορεί να κάνετε μικρά, σύντομα ταξίδια, τα οποία όμως θα αποδειχθούν σημαντικά. Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών, αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Δεκεμβρίου δηλαδή, θα πρέπει να περιμένετε λίγο, μιας και τώρα προετοιμάζονται κάποια σημαντικά, ευχάριστα γεγονότα, τα οποία έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως
Αν και αυτό τον καιρό εσείς οι Αιγόκεροι έχετε κάποια άγχη, τα οποία σας απασχολούν, θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας, οι οποίοι σας στηρίζουν. Οι Αιγόκεροι που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες βρίσκεστε σε μια εξαιρετική, αποδοτική περίοδο. Τα οικονομικά θέματα είναι σημαντικά για σας. Μάλιστα, είτε η οικογένειά σας θα βοηθήσει τα οικονομικά σας, είτε εσείς θα βοηθήσετε οικονομικά την οικογένειά σας, η οποία φαίνεται να είναι αρκετά προβληματισμένη αυτόν τον καιρό, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους ένα κοινωνικό ή ένα επαγγελματικό θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο, για να επιλυθεί ευχάριστα. Οι συζητήσεις όμως με φίλους πάνω σε κάποια οικονομικά θέματα δεν ευνοούνται. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με συναντήσεις, με επαφές και με συμφωνίες ευνοούνται κατά τον καλύτερο τρόπο τώρα για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να προσέχετε τις υποθέσεις της επαγγελματικής ή κοινωνικής ζωής σας. Τώρα όμως σας ανοίγονται κάποιοι δρόμοι για θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, με σπουδές και πνευματικές εργασίες, αλλά και με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα. Αποφύγετε όμως τις οικονομικές συναλλαγές, αν δεν είστε σίγουροι για την έκβασή τους.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ