Eξαλλος ο Πεταλωτής με τη Mαρία Χούκλη -Το ειρωνικό σχόλιο και τα πυρά [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Eξαλλος ο Πεταλωτής με τη Mαρία Χούκλη -Το ειρωνικό σχόλιο και τα πυρά [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πίσω από τις κάμερες και ένα αιχμηρό σχόλιο για τη Μαρία Χούκλη ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Πεταλωτής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης που έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στη δημοσιογράφο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο ίδιος ο Παπανδρέου, μιλώντας λίγο πριν από τις 9 σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, με το... καλημέρα αναφέρθηκε στον χειρισμό της Μαρίας Χούκλη, λέγοντας: «Ελπίζω να μου δώσετε χρόνο να μιλήσω, γιατί σε μια προηγούμενη εκπομπή δεν συνέβη αυτό».

Εξάλλου, ο Γιώργος Πεταλωτής έγραψε χθες το βράδυ στο facebook: «Στον Αντεννα με Μαρία Χούκλη. Αν το προγραμματισμένο 20λεπτο δεν γινόταν 10λεπτο κι αν η κ. Χούκλη τον άφηνε να μιλήσει, δεν θα ακούγαμε μόνον όσα η ίδια αποφάσισε να μας ανακοινώσει σήμερα...».

Eξαλλος ο Πεταλωτής με τη Mαρία Χούκλη -Το ειρωνικό σχόλιο και τα πυρά [εικόνα & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

O χειρισμός της συνέντευξης του Γιώργου Παπανδρέου από τη Μαρία Χούκλη κυρίαρχησε χθες στο Τwitter, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν έκπληκτοι από τον τρόπο που αντιμετώπισε η έμπειρη και με αδιαμφβισβήτητο κύρος Μαρία Χούκλη τον πρώην πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Παπανδρέου σχεδόν με απόγνωση προσπαθούσε σηκώνοντας τα χέρια να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του, η Μαρία Χούκλη σχεδόν εκνευρισμένη τον διέκοπτε για να περάσει σε άλλο θέμα ή για να πει «αυτά τα ξέρει ο λαός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ