Ο Περέιρα φέρνει τον Λουίς Νέτο στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ο Περέιρα φέρνει τον Λουίς Νέτο στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού και του Βίτορ Περέιρα με την ανάληψη των καθηκόντων του, είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με ποιότητα και παραστάσεις. Και ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΣΦΠ φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του 27χρονου Πορτογάλου Λουίς Νέτο.

Μάλιστα, στην πατρίδα του Περέιρα υποστηρίζουν ότι ήδη έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του προπονητή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εκεί αγωνίζεται από το 2013 και έχει παίξει σε Σιένα, Νασιονάλ και Βαρζίμ), Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τον οποίο είχε συνυπάρξει μία περίοδο στην Πόρτο. Οι Ρώσοι τον είχαν αποκτήσει έναντι 6 εκατ. ευρώ από τη Σιένα και είχε υπογράψει για 4,5 χρόνια με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 6,5 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, στην Ιταλία έχουν γράψει για τον Σιανί και τον Νοβαρέτι της Λάτσιο, με τα γειτονικά Μέσα να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον ιταλικό σύλλογο για τον δεύτερο. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός αναζητά και για ακραίο επιθετικό, ενώ υπήρχαν φήμες για δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ από την Αρσεναλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ