Υποψήφιος της ΝΔ καταγγέλλει τον Τσίπρα με τα περιστέρια για ασέβεια προς το Αγιο Πνεύμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Υποψήφιος της ΝΔ καταγγέλλει τον Τσίπρα με τα περιστέρια για ασέβεια προς το Αγιο Πνεύμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα είναι αποφασισμένοι να φθάσουν την προεκλογική τους κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, καθώς, η αντιπαράθεση είναι συνεχόμενη σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο, ο... πόλεμος φαίνεται πως γίνεται τώρα «ιερός».

Αιτία για νέα σύγκρουση είναι η αφίσα του Αλέξη Τσίπρα με την οποία προσκαλεί τους χρήστες του Twitter σε διαδικτυακή συζήτηση την Τετάρτη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να... τρολάρει τον εαυτό του και χρησιμοποίησε τη φωτογραφία από τα φετινά Θεοφάνεια που έγινε ήδη «κλασσική». Αντί για περιστέρια, πάντως, έβαλε το πουλάκι-σύμβολο του Twitter.

Υποψήφιος της ΝΔ καταγγέλλει τον Τσίπρα με τα περιστέρια για ασέβεια προς το Αγιο Πνεύμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Υποψήφιος της ΝΔ καταγγέλλει τον Τσίπρα με τα περιστέρια για ασέβεια προς το Αγιο Πνεύμα [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Χολέβα, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «ασέβεια προς τα Ιερά Σύμβολα της Ορθοδοξίας».

Γράφει ο κ. Χολέβας στο facebook:

«Με δυσάρεστη έκπληξη είδα στο Διαδίκτυο ότι ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξομοιώνουν το Άγιο Πνεύμα με το twitter. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον Πειραιά κατά τον Εορτασμό των Θεοφανείων και του δόθηκε η ευκαιρία να κρατήσει στα χέρια του το λευκό περιστέρι, το οποίο συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. Αλλά ούτε τα προσχήματα δεν είναι ικανός να τηρήσει. Εκμεταλλεύθηκε αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε και την μετέτρεψε σε κομματική αφίσα για να ενημερώσει τους οπαδούς του ότι θα κάνει διάλογο μέσω του twitter, του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτυώσεως. Στην αφίσα αυτή γίνεται μία ασεβεστάτη εξομοίωση του περιστεριού ως συμβόλου του Αγίου Πνεύματος με το σύμβολο του twitter.

Ως Χριστιανός Ορθόδοξος και ως Έλληνας πολίτης διαμαρτύρομαι γι’ αυτή την πράξη, η οποία καταδεικνύει την έλλειψη ευαισθησίας και σεβασμού του κ. Τσίπρα προς την Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση του λαού μας. Σε αντιδιαστολή επισημαίνω με ικανοποίηση τη δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά από τις Φιλιάτες ότι όσο κυβερνά η Νέα Δημοκρατία οι εικόνες του Χριστού και των Αγίων δεν θα αποκαθηλωθούν από τα Νοσοκομεία, τα Σχολεία και τους άλλους δημοσίους χώρους, παρά την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λαός μας γνωρίζει καλά αυτό που λησμονεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι η Ελλάδα ελευθερώθηκε το 1821 από αγωνιστές, οι οποίοι είχαν ως σύνθημά τους: “Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”!».

Υποψήφιος της ΝΔ καταγγέλλει τον Τσίπρα με τα περιστέρια για ασέβεια προς το Αγιο Πνεύμα [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Υποψήφιος της ΝΔ καταγγέλλει τον Τσίπρα με τα περιστέρια για ασέβεια προς το Αγιο Πνεύμα [εικόνα] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ