Στην κορυφή και πάλι το νέο δελτίο ειδήσεων του Mega - iefimerida.gr

Στην κορυφή και πάλι το νέο δελτίο ειδήσεων του Mega

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, το νέο δελτίο ειδήσεων του Mega βρέθηκε πάλι χθες με την Ολγα Τρέμη στο τιμόνι της παρουσίασης και έκανε δυναμικό ξεκίνημα στα νούμερα τηλεθέασης.

Το νέο σχήμα του δελτίου ειδήσεων έκανε θετική αίσθηση, με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο στη θέση των σχολιαστών της επικαιρότητας.

«Eίναι η πρώτη μας μέρα, δεν έχουμε μονταριστεί απολύτως σωστά», ήταν το μόνο σχόλιο που έκανε η Όλγα Τρέμη για τη νέα μορφή του δελτίου ειδήσεων. Συγκεκριμένα, τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό 22,8% για το Mega και 20,8% για τον ΑΝΤ1, νούμερα τα οποία είχε καιρό να δει το κανάλι της Μεσογείων.

Η Ολγα Τρέμη βρέθηκε ξανά στη γνώριμη θέση της παρουσιάστριας, μετά από απουσία έξι μηνών. Η έμπειρη παρουσιάστρια ενσωματώθηκε αμέσως στο νέο σκηνικό των ειδήσεων και υποδέχτηκε τους τηλεθεατές όρθια. Σταθερός στη θέση του σχολιαστή ήταν ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος έκανε και το πρώτο πολιτικό σχόλιο, ενώ την παρθενική του εμφάνιση έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με τη γνωστή του άνεση στον τηλεοπτικό σχολιασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ