Ξεκαρδιστικό το σποτ των ΑΝΕΛ: Το παιδάκι Αλέξης, το τρένο που εκτροχιάζεται και ο Καμμένος που το... σώζει [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό το σποτ των ΑΝΕΛ: Το παιδάκι Αλέξης, το τρένο που εκτροχιάζεται και ο Καμμένος που το... σώζει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων το οποίο έχει σε πρώτο πλάνο τον Πάνο Καμμένο, αλλά και τον... μικρό Αλέξη Τσίπρα.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα παιδάκι που παίζει με ένα τρενάκι, το οποίο, όμως εκτροχιάζεται. Το παιδάκι ζητάει από τον Πάνο Καμμένο να το βοηθήσει και εκείνος λέει τα εξής «Οταν είσαι οδηγός πρέπει να ελέγχεις πάντα την ταχύτητα. Τώρα τρέχουμε, τώρα φρενάρουμε».

Το παιδάκι του απαντάει λέγοντας «Τελικά ήσουνα πάρα πολύ καλός» με τον Πάνο Καμμένο να απαντάει «Και αναγκαίος».

Η ανατροπή έρχεται στο τέλος του βίντεο όταν εμφανίζεται η μητέρα του μικρού και του λέει «Αλέξη, Αλέξη τελείωνε... ξεκόλλα».

Το κεντρικό σύνθημα του κόμματος φαίνεται πως είναι το «Αναγκαίο Καλό».

Αλλωστε στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού υπάρχει μια τεράστια αφίσα που γράφει «Αναγκαίο Καλό».

Ξεκαρδιστικό το σποτ των ΑΝΕΛ: Το παιδάκι Αλέξης, το τρένο που εκτροχιάζεται και ο Καμμένος που το... σώζει [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ