«Φέρτε πίσω τον Galliano στον οίκο Dior» - iefimerida.gr

«Φέρτε πίσω τον Galliano στον οίκο Dior»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θρίλερ εξελίσσεται το σενάριο διαδοχής του Galliano από τον Marc Jacobs στον οίκο Dior, αφού σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς διάφοροι συντάκτες μόδας επιμένουν πως ο οίκος πρέπει να πάρει πίσω τον εκκεντρικό Γάλλο σχεδιαστή.
Μεταξύ αυτών και η συντάκτρια της ιταλικής Vogue Franca Sozzani η οποία δήλωσε σήμερα: «Φέρτε πίσω τον Galliano. Αντιλαμβάνομαι τη θέση τους μετά την πρόσφατη σύλληψή του και πως δεν μπορούσαν απλά να πουν ήσουν κακό παιδί αλλά σε συγχωρούμε, αλλά είναι πραγματικά κρίμα να φύγει από τον οίκο».
Πάντως πληροφορίες λένε ότι ούτως ή άλλως έχουν παγώσει οι συζητήσεις του γνωστού οίκου Dior με τον Marc Jacobs, που ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια για να αφήσει τον οίκο Luis Vitton μαζί με τον συνεργάτη του Robert Duffy, καθώς ο οίκος Dior φαίνεται να βρίσκει υπερβολικό το ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ