To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών - iefimerida.gr

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γεγονός, στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών κάθε χρονιά, οι παρεβρισκόμενοι και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών δεν ανυπομονούν μόνο για να δουν τους νικητές αλλά και για να ακούσουν τα αστεία των παρουσιαστριών, της Τίνα Φέι και της Εϊμι Πόλερ.

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών  | iefimerida.gr 0

Και φέτος ήταν πολλά, με αυτό για τον Μπιλ Κόσμπι να προκαλεί γέλια αλλά και δυσφορία πει πολιτικής ορθότητας. Στα αστεία της βραδιά και το απίστευτο photobombing που έκανε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με θύμα την Μέριλ Στριπ.

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών  | iefimerida.gr 1

Η πλάκα στον Τζορτζ Κλούνεϊ
«Ο Τζορτζ παντρεύτηκε φέτος την Αμάλ Αλαμουντίν. Η Αμάλ είναι δικηγόρος με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, έχει εργαστεί την υπόθεση Enron, ήταν σύμβουλος του Κόφι Αναν για τη Συρία και είχε τοποθετηθεί από τα Ηνωμένα Εθνη σε τριμελή ομάδα που διερεύνησε τις παραβίαση των κανόνων πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας. Ετσι σήμερα το βράδυ.... ο σύζυγός της θα πάρει βραβείο για όσα έχει προσφέρει ως τώρα στη ζωή του!»

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών  | iefimerida.gr 2


Tο αστείο με τις σεξουαλικές επιθέσεις του Μπιλ Κόσμπι
«Στην ταινία «In Into the Woods» η Σταχτοπούτα φεύγει από τον πρίγκιπά της, η Ραπουνζέλ πέφτει από τον πύργο επειδή την σπρώχνει ο πριγκιπάς της, και η ωραία κοιμωμένη νόμιζε ότι απλώς θα έπινε καφέ με τον Μπιλ Κόσμπι» είπε η Τίνα Φέι. «Δεν έγινε έτσι. Ηταν περισσότερο κάτι σαν «έχω κάτι χάπια στο μπάνιο και τα δίνω στους ανθρώπους» απάντησε η συμπαρουσιάστριά της μιμούμενη τη φωνή του Κόσμπι.

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών  | iefimerida.gr 3


Το αστείο με την Τζένιφερ Ανιστον
«Η Τζένιφερ είναι εδώ σήμερα ως προτεινόμενη για τη συμμετοχή της στην ταινία Cake. Θέλουμε να εξηγήσουμε στους ανθρώπους του Χόλιγουντ που βρίσκονται σήμερα μαζί μας: Το Cake είναι ένα αφράτο γλυκό που τρώνε οι άνθρωποι στα γενέθλια.... Και γενέθλια είναι αυτό που γιορτάζουν οι άνθρωποι που παραδέχονται την πραγματική τους ηλικία.»

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών  | iefimerida.gr 4

Το αστείο με την Πατρίτσια Αρκετ
Αναφερόμενες οι παρουσιάστριες στην ταινία Boyhood που γυρίζοταν επί 12 χρόνια, είπαν για την πρωταγωνίστρια Πατρίτσια Αρκετ: « Αποδεικνύει ότι τελικά υπάρχουν σπουδαίοι ρόλοι για τις γυναίκες άνω των 40 ετών στο Χόλιγουντ, αρκεί να σε έχουν προσλάβει πριν γίνεις 40!»

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών  | iefimerida.gr 5

Το αστείο με την Εμα Στόουν
«Ο Κρίστοφ Γουόλτζ και η Εϊμι Ανταμς είναι σήμερα εδώ. Ηταν τόσο σπουδαίοι στην ταινία «Big Eyes. Μάλιστα σήμερα εδώ εκθέτουμε έναν από τους περίφημους πίνακες με τα μεγάλα μάτια» Η κάμερα κάνει κοντινό στην Εμα Στόουν που βρίσκεται στο κοινό! «Τόσο ρεαλιστικό! Είναι ταυτόχρονα γλυκό και ανατριχιαστικό».

To κορυφαία αστεία στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών  | iefimerida.gr 6

Μπένεντικτ, κακό αγόρι!

Στα υπέροχα περιστατικά της βραδιάς ήταν και όταν ο πανταχού παρόν, πιο καυτός σταρ αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ Μπένεκτικτ Κάμπερμπατς έκανε photobombing σε φωτογραφία που έβγαζε η σπουδαία Μέριλ Στριπ κάνοντας όλη την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια και την Στριπ να κοιτάζει απορημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστεία Χρυσές Σφαίρες Αμάλ Κλούνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ