Ο μεγαλύτερος φόβος της Τζένιφερ Ανιστον -Τρέμει και μόνο στη σκέψη - iefimerida.gr

Ο μεγαλύτερος φόβος της Τζένιφερ Ανιστον -Τρέμει και μόνο στη σκέψη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παιδικά τραύματα έχουν όλοι, ακόμη και η σταρ. Η Τζένιφερ Ανιστον λοιπόν αντιμετώπισε το δικό της, που της έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο φόβο της, στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας και... υπέφερε.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι τρέμει και μόνο στη σκέψη να βρεθεί κάτω από το νερό. Αναγκάστηκε όμως να το κάνει στα γυρίσματα του «Cake», όπου η ηρωίδα την οποία υποδύεται πρέπει να κάνει θεραπεία σε νερό.

«Φοβάμαι πραγματικά να μπω κάτω από το νερό. Οταν ήμουν παιδί, είχα πέσει με το ποδήλατό μου μέσα στην πισίνα και τώρα δεν το αντέχω», παραδέχθηκε η 45χρονη. Βέβαια, με βάση το σενάριο δεν μπορούσε να το αποφύγει.

«Για να γυρίσουμε αυτή τη μία σκηνή που έμπαινα κάτω από το νερό νομίζω ότι χρειαστήκαμε 30 προσπάθειες», παραδέχθηκε η Ανιστον. «Ηταν η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ