Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα γυναίκας στο Φαρμακονήσι -Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στην παραλία Ελευσίνας - iefimerida.gr

Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα γυναίκας στο Φαρμακονήσι -Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στην παραλία Ελευσίνας

(EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μακάβρια ευρήματα υπήρξαν στο Φαρμακονήσι και την Ελευσίνα τις τελευταίες ώρες, καθώς εντοπίστηκαν ακέφαλο πτώμα γυναίκας και σορός άνδρα, αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό.

Στο Φαρμακονήσι, σκάφος του λιμενικού σώματος εντόπισε το ακέφαλο πτώμα γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη, το οποίο μεταφέρθηκε στη Λέρο και αναμένεται να γίνει νεκροψία- νεκροτομή, ενώ είναι άγνωστα τα στοιχεία του θύματος.

Στην Ελευσίνα από την άλλη, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα, αγνώστων στοιχείων, στη θέση Αμερικανική προβλήματα.

Τέλος, το Λιμενικό ενημερώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου για το θάνατο 53χρονου αλλοδαπού, που ήταν μέλος του πληρώματος του Φ/Γ «LAMBAY» σημαίας Λιβερίας, που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΙ», στο Μυλάκι Αλιβερίου.

Αλλα μέλη του πληρώματος εντόπισαν το συνάδελφό τους αναίσθητο στο αμπάρι του πλοίου και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου ο οποίος μετέβη στο πλοίο διαπίστωσε το θάνατο του 53χρονου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ