«Επιτέλους έχουμε τις δύο από τις δυόμιση τράπεζες» - iefimerida.gr

«Επιτέλους έχουμε τις δύο από τις δυόμιση τράπεζες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρώτη σημαντική επένδυση, μίλησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αναφερόμενος στο "γάμο" Alpha Bank – Eurobank, στη συνάντηση που είχε με πρόεδρο της Alpha Bank Γιάννη Κωστόπουλο. Ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε πώς «επιτέλους έχουμε τις δύο από τις δυόμισι τράπεζες, και είναι μία κρατική και μια ιδιωτική».

Σε δήλωσή του πριν από δέκα ημέρες ο κ. Κωστόπουλος είχε αναφέρει πως «η Ελλάδα δεν χωράει πάνω από δυόμισι τράπεζες». «Μιλάμε τώρα για παρεμβάσεις, μιλάμε για 2.500 καταστήματα σε όλη την περιοχή, και είναι ενδιαφέρον η Εθνική έχει τη δύναμη στην Τουρκία ενώ εμείς πιο πολύ στα Βαλκάνια», πρόσθεσε ο κ. Κωστόπουλος. Τόνισε επίσης πως «είναι πραγματικά επιτέλους η πρώτη μεγάλη ξένη επένδυση στον τόπο μας. Μια οικογένεια από το Κατάρ, που έχει και αλλού επενδύσει και που πιστεύει. Δηλαδή είμαστε τρία χρόνια μαζί. Είμαστε παρά τις δυσκολίες πάντα φίλοι. Και τώρα αποδεικνύεται πόσο φίλοι είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος πρόσθεσε ότι «εχουμε ήδη βάλει μπρος να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να ολοκληρωθεί, να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή η επένδυση"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ