Καυτά φιλιά για Κούρκουλο και νεαρή ηθοποιό [εικόνα] - iefimerida.gr

Καυτά φιλιά για Κούρκουλο και νεαρή ηθοποιό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παθιασμένα φιλιά αντάλλασσε πριν από λίγες ημέρες, σε γνωστό μπαρ της Αθήνας, ο Αλκις Κούρκουλος με νεαρή ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του στο θέατρο.

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη Real News, πρόκειται για την ηθοποιό Λίλα Μπακλέση, που το το ευρύ κοινό έμαθε από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Ταμάμ». Οι δυο τους έμοιαζαν να μην ενδιαφέρονται για το τι συνέβαινε γύρω τους και είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Ο Κούρκουλος είναι μόνιμος θαμώνας στο μπαρ Six και κάνει συχνά τον DJ σε αυτό.

Καυτά φιλιά για Κούρκουλο και νεαρή ηθοποιό [εικόνα] | iefimerida.gr 0

(Πηγή φωτό: NDP)

Ο Κούρκουλος, μετά τον χωρισμό του από την Ευγενία Δημητροπούλου, έβγαινε μόνος. Υπήρχαν φήμες ότι γίνονταν προσπάθειες για να τα ξαναβρούν οι δυο τους, αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κάποιες άλλες φήμες έλεγαν ότι έχει στο πλευρό του μια συναδέλφό του, όπως και αποδείχτηκε από τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξε με τη Λίλα Mπακλέση.

Οι δυο τους λέγεται πως ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του έργου «Μυστικοί αρραβώνες», του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο παίζουν και οι δύο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ