Η σύντροφος του τζιχαντιστή δολοφόνου τη στιγμή που ξεφεύγει από την Αστυνομία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του τζιχαντιστή δολοφόνου τη στιγμή που ξεφεύγει από την Αστυνομία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η Νο 1 καταζητούμενη αυτή τη στιγμή στη Γαλλία και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της. Ο λόγος για τη Χαγιάτ Μπουμεντιέν, τη σύντροφο του τζιχαντιστή Αμεντί Κουλιμπαλί που κατέλαβε εβραϊκό παντοπωλείο την Παρασκευή στο Παρίσι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ίδιου και 4 ομήρων.

Μήπως, όμως, η Μπουμεντιέν κατάφερε να ξεφύγει κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας; Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο απεικονίζει μια γυναίκα που βγαίνει έξω από το παντοπωλείο μαζί με τους υπόλοιπους ομήρους και της μοιάζει να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν στην οποία πήγαιναν όλοι οι υπόλοιποι και εικάζεται ότι ίσως είναι η σύντροφος του δράστη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι κατηγορηματικός ότι αυτή είναι η Χαγιάτ Μπουμεντιέν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παντοπωλείο μπουμεντιεν Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ