Αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ από τον Αρβανίτη: Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει - iefimerida.gr

Αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ από τον Αρβανίτη: Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει

(SOOC/ ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και έως τώρα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από τον Κώστα Αρβανίτη, έπειτα από το σάλο που προκάλεσαν τα υβριστικά σχόλιά του για τον Αντώνη Σαμαρά.

Κύκλοι της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθετεί την αντίληψη των κομματικά στρατευμένων δημοσιογράφων», αλλά σημείωναν με νόημα ότι «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει».

Νωρίτερα, η Μαρία Σπυράκη είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ για την απομάκρυνση του κ. Αρβανίτη από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν καθώς την Παρασκευή ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά, είπε: «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...», μιλώντας σε εκδήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ