Στην αντεπίθεση η ΝΔ: Ζητά απομάκρυνση του Αρβανίτη μετά από τα σχόλιά του για Σαμαρά - iefimerida.gr

Στην αντεπίθεση η ΝΔ: Ζητά απομάκρυνση του Αρβανίτη μετά από τα σχόλιά του για Σαμαρά

(SOOC/ ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του Αντώνη Σαμαρά, με την Μαρία Σπυράκη να ζητά την απομάκρυνση του δημοσιογράφου από το ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

«Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας ότι «ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο».

Στη συνέχεια, η κ. Σπυράκη έθεσε το ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. «Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του», καταλήγει η δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αρβανίτης, συμμετέχοντας σε εκδήλωση με θέμα «Η κρατική βία στα χρόνια των Μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ», είπε χαρακτηριστικά «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ