Κίνηση Κέντρου (ΠΑΣΟΚ) κατά Γιατρομανωλάκη (Ποτάμι) για την σεξουαλική ταυτότητα υποψηφίων - iefimerida.gr

Κίνηση Κέντρου (ΠΑΣΟΚ) κατά Γιατρομανωλάκη (Ποτάμι) για την σεξουαλική ταυτότητα υποψηφίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτή κόντρα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των υποψηφίων ξέσπασε μεταξύ του υποψήφιου βουλευτή με το Ποτάμι Ν. Γιατρομανωλάκη και της «Πρωτοβουλίας Κέντρου» μια άγνωστη πολιτική κίνηση που έχει εμφανιστεί πρόσφατα και δηλώσει ότι συμπαρατάσσεται με το ΠΑΣΟΚ.

Σε δελτίου Τύπου που εξέδωσε η Πρωτοβουλία Κέντρου – και το οποίο προωθεί η Χαριλάου Τρικούπη – απευθυνόμενη στον Ν. Γιατρομανωλάκη τονίζει ότι «ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα φύλου δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι των κομμάτων» και τον εγκαλεί για «λαϊκισμό»..

«Τα σχόλια του υποψήφιου βουλευτή με το Ποτάμι κ. Ν. Γιατρομανωλάκη για την ομοφυλοφυλία με αφορμή το ναυάγιο συνεργασίας του κόμματος του με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία, ξεφεύγουν από τη πραγματικότητα και προσβάλλουν τη πολιτική μας μνήμη» λέει η κίνηση.

πενθυμίζει ότι δεν είχε μόνο το Ποτάμι στις Ευωεκλογές του 2014 ανοικτά LGBTI (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender/Transexual, Intersexed) υποψήφιους ευρωβουλευτές, ούτε ήταν μόνο δύο οι ανοικτά LGBTI υποψηφιότητες. «Κανείς όμως υποψήφιος δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί τον σεξουαλικό προσανατολισμό του και τη ταυτότητα φύλου για να πάρει ψήφους» τονίζουν και θυμίζουν ότι «το ΠΑΣΟΚ δε πούλησε ποτέ επικοινωνιακά τους LGBTI υποψήφιους του».

Καταλήγοντας η Πρωτοβουλία Κέντρου κάνει και το σχετικό μάθημα σεξουαλικού προσανατολισμού: ««Δεν είναι ανοικτά γκέι υποψήφιοι κ. Γιατρομανωλάκη! Υπάρχουν και οι λεσβίες, οι αμφί, οι τρανς και οι μεσοφυλικοί! Εκτός αν για το Ποτάμι είναι όλες και όλοι…γκέι…».

Κίνηση Κέντρου (ΠΑΣΟΚ) κατά Γιατρομανωλάκη (Ποτάμι) για την σεξουαλική ταυτότητα υποψηφίων | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ