Εκλογές 2015: Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια με το ΚΚΕ, ο Αλέξης Τσίπρας με Το Ποτάμι και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

Η Ελένη Μενεγάκη κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β' Αθηνών, ο Αλέξης Τσίπρας με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Οχι δεν έχουν έρθει τα πάνω κάτω, απλά πρόκειται για τις τρεις πιο χτυπητές περιπτώσεις συνωνυμιών των φετινών εκλογών.

Η Ελένη Μενεγάκη με το ΚΚΕ
Η Ελένη Μενεγάκη που θα είναι υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β' Αθηνών, φυσικά δεν είναι η γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια αλλά η πρόεδρος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού-Δέρματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποψήφιος με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία

Οπως ο ίδιος δηλώνει το μόνο κοινό που έχει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ονοματεπώνυμό τους. Ο 28χρονος Αλέξης Τσίπρας του Ποταμιού είναι απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ εργάζεται ως επαγγελματίας αγρότης.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου υποψήφιος στα Χανιά

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά δεν σταματά να δέχεται πειράγματα για το... πασοκικό του όνομα, αφού η συνωνυμία του με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ φυσικά και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά του έχει κλείσει για τις λίστες της Κουμουνδούρου στο νομό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ