Στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Πήρε την πρόκριση στα χαρτιά - iefimerida.gr

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ ο Ολυμπιακός - Πήρε την πρόκριση στα χαρτιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός θα είναι τελικά αυτός που θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αφού ο αθλητικός δικαστής δικαίωσε τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε καταγγελία για την παρουσία του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο γήπεδο, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στα προημιτελικά.

Αρχικά ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση, ωστόσο ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ που τον υποχρέωσε να την εκδικάσει, καθώς ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αναλαμβάνει και τις υποθέσεις του Κυπέλλου εφόσον αφορούν ομάδες της Α1.

Ακολούθησε η αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός μέχρι να διαλευκανθεί η κατάσταση και τελικά ο αθλητικός δικαστής το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε δεκτή την καταγγελία του Ολυμπιακού, στερεί από τον Παναθηναϊκό την πρόκριση και την απονέμει στους Πειραιώτες. Πλέον η ΕΟΚ, ως διοργανώτρια του Κυπέλλου, καλείται να ορίσει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Πάντως η πλευρά του Παναθηναϊκού διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Υπενθυμίζεται πως ήδη στον τελικό έχει προκριθεί ο Απόλλων Πατρών νικώντας στα ημιτελικά τη Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά η απόφαση

«ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ