Το ΠΑΣΟΚ έκοψε την απόσπαση του Καρχιμάκη -«Εχει τον αστυνομικό που ανήκει στην Χ.Τρικούπη και τον τρέχει στις συγκεντρώσεις Παπανδρέου»

Επεισοδιακό είναι, όπως φαίνεται, το διαζύγιο του ΠΑΣΟΚ με τον Μιχάλη Καρχιμάκη. Μερικές ημέρες αφότου δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, η Χαριλάου Τρικούπη διέκοψε την απόσπασή του στο κόμμα.

Ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος είναι από τους πρωτεργάτες του κόμματος Παπανδρέου, είναι υπάλληλος του υπουργείου Μεταφορών αλλά ήταν αποσπασμένος στη Χαριλάου Τρικούπη. Το ΠΑΣΟΚ διέκοψε την απόσπαση ενώ στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για «ξετσιπωσιά» από την πλευρά Καρχιμάκη, καθώς θα έπρεπε από μόνος του, όπως λένε, να έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να είναι στέλεχος σε ένα κόμμα, αλλά να εμφανίζεσαι ότι πληρώνεται από ένα άλλο.

Παράλληλα, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι ο κ. Καρχιμάκης δεν ειδοποίησε ούτε καν τον αστυνομικό που του έχει διαθέσει το ΠΑΣΟΚ, ώστε να επιστρέψει ο άνθρωπος στη Χαριλάου Τρικούπη, στις καταστάσεις της οποίας ανήκει και εκεί οφείλει να εμφανίζεται. Αντιθέτως, «τον τρέχει στις συγκεντρώσεις του ΚΙΔΗΣΟ και του Παπανδρέου» σημείωναν.

Μ. Καρχιμάκης: είναι εμπαθείς, έχω ήδη παραιτηθεί

Αντιδρώντας στη φιλολογία και στα ψευδή δημοσιεύματα, ο Μιχάλης Καρχιμάκης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και για τους αγώνες που έχω δώσει, που κάποιοι επιχειρούν να εκφράσουν την εμπάθεια και την κακία τους στο πρόσωπό μου.

Τους πληροφορώ όμως ότι δεν χρειαζόταν να μπουν στον κόπο, διότι έχω ήδη άρει την απόσπασή μου δια της υποβολής της παραιτήσεώς μου από υπάλληλος, προκειμένου να είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών - Σοσιαλιστών.

Το μόνο που τους μένει είναι η μικρότητά τους.

Επειδή αναληθώς και σκοπίμως κυκλοφορεί η πληροφορία οτι δήθεν πληρώνομαι ως αποσπασμένος απο το ΠΑΣΟΚ, ειναι στη διάθεση οποιουδήποτε η κατάσταση των υπερωριών που δικαιούμαι ως αποσπασμένος, απο την οποία προκύπτει οτι εκουσίως δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ από τη στιγμη εναρξης της απόσπασης μεχρι σημερα».

Όλα στο φως γιατί με λάσπη και τούβλα δεν χτίζεται η Αλήθεια και η Δημοκρατία

επισυνάπτεται η παραίτηση του κυρίου Καρχιμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης απόσπαση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ