Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Νίνη - Έδειξε αναγεννημένος και έτοιμος να ηγηθεί στο τριφύλλι

Ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Ο Σωτήρης Νίνης συστήθηκε στο ελληνικό κοινό πριν από 8 χρόνια και δύο μέρες, αφήνοντας άφωνους όσους παρακολουθούσαν τις κινήσεις του τότε 16χρονου. Έκτοτε χύθηκε αρκετό μελάνι, ο Νίνης κάπου έχασε το δρόμο του όμως με την επιστροφή του στην 11άδα του Παναθηναϊκού έδειξε πανέτοιμος για μια νέα μεγάλη καριέρα.

Η περιπλάνησή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν στέφθηκε από επιτυχία. Ο ίδιος όμως δεν το έβαλε κάτω, πείσμωσε, δούλεψε και τελικά επέστρεψε καλύτερος απ' ότι φαντάζονταν ίσως και ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου. Η παρουσία του Νίνη στα Χανία για το ματς Κυπέλλου ήταν η πρώτη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας άσος, αγωνίστηκε σε ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1 των πρασίνων, σκόραρε, ετοίμασε το 2ο γκολ, εκτέλεσε όλατα στημένα και είχε αδιάκοπα τρεξίματα με ή και χωρίς την μπάλα.

Η παρουσία του δίνει μια έξτρα σημαντική λύση στον Αναστασίου, ο οποίος θεωρεί πως βρήκε τον παίκτη που θα καταφέρει να τροφοδοτήσει καλύτερα τους επιθετικούς του αφού υπολογίζει πολύ στις μεταβιβάσεις του Νίνη. Άλλωστε πάει καιρός που ο Έλληνας διεθνής αγωνιζόταν στα άκρα και η θέση την οποία δείχνει να κλειδώνει στον Παναθηναϊκό, είναι αυτή του οργανωτή πίσω από τα φορ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Σωτήρης Νίνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ