Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Νίνη - Έδειξε αναγεννημένος και έτοιμος να ηγηθεί στο τριφύλλι - iefimerida.gr

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Νίνη - Έδειξε αναγεννημένος και έτοιμος να ηγηθεί στο τριφύλλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο που έβγαλε η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Ο Σωτήρης Νίνης συστήθηκε στο ελληνικό κοινό πριν από 8 χρόνια και δύο μέρες, αφήνοντας άφωνους όσους παρακολουθούσαν τις κινήσεις του τότε 16χρονου. Έκτοτε χύθηκε αρκετό μελάνι, ο Νίνης κάπου έχασε το δρόμο του όμως με την επιστροφή του στην 11άδα του Παναθηναϊκού έδειξε πανέτοιμος για μια νέα μεγάλη καριέρα.

Η περιπλάνησή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν στέφθηκε από επιτυχία. Ο ίδιος όμως δεν το έβαλε κάτω, πείσμωσε, δούλεψε και τελικά επέστρεψε καλύτερος απ' ότι φαντάζονταν ίσως και ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου. Η παρουσία του Νίνη στα Χανία για το ματς Κυπέλλου ήταν η πρώτη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας άσος, αγωνίστηκε σε ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1 των πρασίνων, σκόραρε, ετοίμασε το 2ο γκολ, εκτέλεσε όλατα στημένα και είχε αδιάκοπα τρεξίματα με ή και χωρίς την μπάλα.

Η παρουσία του δίνει μια έξτρα σημαντική λύση στον Αναστασίου, ο οποίος θεωρεί πως βρήκε τον παίκτη που θα καταφέρει να τροφοδοτήσει καλύτερα τους επιθετικούς του αφού υπολογίζει πολύ στις μεταβιβάσεις του Νίνη. Άλλωστε πάει καιρός που ο Έλληνας διεθνής αγωνιζόταν στα άκρα και η θέση την οποία δείχνει να κλειδώνει στον Παναθηναϊκό, είναι αυτή του οργανωτή πίσω από τα φορ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Σωτήρης Νίνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ