Η μυστηριώδης ασθένεια που έχει κάνει κόλαση τη ζωή μιας 34χρονης -Πήρε 50 κιλά σε έξι μήνες και σε λίγο δεν θα μπορεί να περπατήσει [εικόνες & βίντεο]

Η μακιγιέζ Λόρα Πελ που ζει στην Αγγλία πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια που της καταστρέφει τη ζωή, καθώς το σώμα της κατακρατεί τα υγρά με αποτέλεσμα να παίρνει συνέχεια κιλά που την εμποδίζουν να ζήσει φυσιολογικά.

H Λόρα ζύγιζε 57 κιλά το περασμένο καλοκαίρι και κρατούσε τον εαυτό της σε φόρμα πηγαίνοντας στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα και ακολουθώντας σωστή διατροφή. Ξαφνικά η νέα γυναίκα προσβλήθηκε από μια μυστηριώδη ασθένεια που της προκαλεί κατακράτηση υγρών, με αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους της. Ζυγίζει ήδη 104 κιλά και το σώμα της διογκώνεται κατά 10 κιλά κάθε μήνα.

Οι γιατροί μοιάζουν μπερδεμένοι μπροστά σε αυτή την ασθένεια που απειλεί σοβαρά τη ζωή της Λόρα, καθώς σε λίγους μήνες δεν θα μπορεί να περπατήσει. Η Λόρα αναγκάστηκε να σταματήσει τη δουλειά της ως μακιγιέζ για γάμους και σημαντικά γεγονότα, αφού δυσκολεύεται να κινηθεί και να σταθεί όρθια. Οπως δηλώνει: «Είμαι σε απόλυτη αγωνία, καθώς δεν μπορώ να κινηθώ εύκολα. Η ζωή μου τους τελευταίους έξι μήνες είναι μια κόλαση και δεν έχω καθόλου καλή ποιότητα ζωής».

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τής χορήγησαν ισχυρά διουρητικά, το σώμα της συνεχίζει να κατακρατεί τα υγρά και αυτό έχει επηρεάσει την ψυχολογική της διάθεση, με αποτέλεσμα να μη θέλει να βγαίνει από το σπίτι. Ευτυχώς γι' αυτήν, ο σύντροφός της και οι φίλοι της δεν την έχουν εγκαταλείψει και τη βοηθούν να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για να επισκεφτεί έναν ειδικευμένο γιατρό που είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασθένεια Αγγλία παραμόρφωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ