Σε ποια σημεία της Αθήνας θα στηθούν τα εκλογικά περίπτερα των κομμάτων - iefimerida.gr

Σε ποια σημεία της Αθήνας θα στηθούν τα εκλογικά περίπτερα των κομμάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους κοινόχρηστους χώρους, που παραχωρούνται στα κόμματα για τα εκλογικά τους περίπτερα, κατέληξε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με την απόφαση, η πλατεία Συντάγματος παραχωρείται στη ΝΔ, η πλατεία Κλαυθμώνος στον ΣΥΡΙΖΑ, πλατεία Κοτζιά στο ΠΟΤΑΜΙ, πεζόδρομος Κοτοπούλη στην πλατεία Ομονοίας στο ΚΚΕ.

Πανεπιστημίου και Κοραή στο ΠΑΣΟΚ, έξοδος του μετρό στην Κοραή προς Σταδίου στη ΔΗΜΑΡ, Πανεπιστημίου (μπροστά στη Βιβλιοθήκη) ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΣΧΕΔΙΟ Β, Πεζόδρομος Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου στους ΑΝΕΛ, πεζόδρομος Βουκουρεστίου και Σταδίου στον ΛΑΟΣ, Κατεχάκη (λεωφόρος Κανελλοπούλου) και Μεσογείων στη Χρυσή Αυγή.

Επίσης, κατατέθηκε προς συζήτηση χωρίς να υπάρξουν διαφωνίες από τους παρευρισκομένους, η πρόταση του δήμου για τη διάθεση των διαφημιστικών μέσων με αναλογική και επί ίσοις όροις διανομή.

Δείτε αναλυτικά που θα είναι τα περίπτερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ