Γκλέτσος: Επιπέδου τριμελούς δημοτικού οι τσαμπουκάδες Τσίπρα - iefimerida.gr

Γκλέτσος: Επιπέδου τριμελούς δημοτικού οι τσαμπουκάδες Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βαριές εκφράσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο πρόεδρος της «Τελείας» Απόστολος Γκλέτσος μίλησε απόψε στην Λάρισα.

«Ο Αλέξης έχει καμία σοβαρότητα γιατί στην πορεία προς τη πρωθυπουργία έταξε σε όλους τα πάντα, είπε ότι θα κάνει μονομερείς ενέργειες για το μνημόνιο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Αυτά δεν είναι καν τσαμπουκάδες του δεκαπενταμελούς. Είναι των τριμελών των δημοτικών σχολείων» υποστήριξε αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ αμέσως μετά, ο δήμαρχος Στυλίδας έστρεψε τα πυρά του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που την ίδια ώρα μιλούσε στο δημοτικό ωδείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr μιλώντας σε συγκέντρωση υποψηφίων, φίλων και υποστηρικτών της «Τελείας» ο κ. Γκλέτσος υποστήριξε πως «ο Βενιζέλος αν δεν υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών που αυτός έφτιαξε, έπρεπε να είχε πάει φυλακή».

Ενώ για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είπε πως είναι «το μη χείρον βέλτιστον για την Ελλάδα». Τέλος, εκτίμησε ότι η «Τελεία» θα καταφέρει «το πολυπόθητο 3%» και εφόσον μπει στη βουλή – ακόμη και χωρίς τον ίδιο στα έδρανα, αφού δε θα είναι υποψήφιος – «θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ