Φλωρίδης: Γιατί επέλεξα το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Φλωρίδης: Γιατί επέλεξα το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους λόγους για τους οποίους επέλεξε το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, Γιώργος Φλωρίδης.

Μιλώντας στον Realfm σημείωσε ότι το κίνημα έβαλε πλάτη για να μείνει η χώρα ζωντανή.

«Η επιλογή μου είναι η εξής. Ο χώρος ο δικός μας είναι πολυδιασπασμένος. Η κοινωνική του βάση βρίσκεται σε διαφορετικά σημεία και υπάρχουν και διαφορετικοί σχηματισμοί» είπε ο Γιώργος Φλωρίδης και πρόσθεσε «Επέλεξα το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αμφίσταμαι ούτε λέξη από την κριτική που του έχω ασκήσει μέχρι σήμερα, γιατί του αναγνωρίζω ότι έβαλε πλάτη για να μείνει η χώρα ζωντανή και έχει πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για αυτό. Το ΠΑΣΟΚ μετέχει στις κυβερνήσεις είτε από μόνο του, είτε συνεργαζόμενο και τα πέντε χρόνια της κρίσης και την έχει λουστεί ολόκληρη».

«Επειδή ακριβώς του αναγνωρίζω αυτήν τη διαδρομή και αυτόν τον ρόλο. Γι’ αυτό πάω εκεί», κατέληξε ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ