Υποψήφιος στη Β' Αθηνών με τη ΝΔ ο Αγης Βερούτης ιδρυτικό στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά και πρώην μέλος της Δράσης - iefimerida.gr

Υποψήφιος στη Β' Αθηνών με τη ΝΔ ο Αγης Βερούτης ιδρυτικό στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά και πρώην μέλος της Δράσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκτή έκανε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να κατέβει στη Β΄Αθηνών ως υποψήφιος του κόμματος ο Αγης Βερούτης, ιδρυτικό στέλεχος της Δημιουργίας Ξανά και πρώην μέλος της Δράσης.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook

«Το πάγιο ζητούμενο του φιλελεύθερου χώρου εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν να αποκτήσει φωνή στη Βουλή. Αυτό προσπαθήσαμε μέσα από αυτόνομες κεντρώες, μεταρρυθμιστικές προσπάθειες οι άνθρωποι που εκφράζουμε αυτές τις αντιλήψεις, χωρίς να τύχουμε ιδιαίτερης επιτυχίας, και κυρίως, χωρίς να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές μέτωπο κοινής λογικής.

Εχθές βράδυ έγινα αποδέκτης της πρόσκλησης της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια της χώρας, τη Β’ Αθηνών.

Αυτό γίνεται στα πλαίσια του ανοίγματος που κάνει η ΝΔ προς όσους εκφέρουν μεταρρυθμιστικό λόγο και πρόθεση για ένα αποτελεσματικό και νοικοκυρεμένο κράτος, με λογική και ανταποδοτική φορολογική επιβάρυνση, για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της παραγωγικής οικονομίας.

Στην πρόκληση αυτή ανταποκρίθηκα θετικά, και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να υπηρετήσω την κοινή λογική μέσα από τη Βουλή, εντός ενός πολιτικού σχηματισμού που έχει τη διάθεση να μπολιάσει τις πολιτικές του με καθαρή φιλελεύθερη και μεταρρυθμιστική σκέψη.

Η δέσμευσή μου παραμένει να στηρίξω την κοινή λογική, το νοικοκύρεμα του κράτους, και την απελευθέρωση της παραγωγικής οικονομίας για να νικήσουμε την ανεργία, την ύφεση, την υπερφορολόγηση, και αν μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω μέσα από τη βουλή, να το κάνω χωρίς εκπτώσεις και πιστός στη μεταρρυθμιστική σκέψη όπως την έχω εκφράσει μέχρι τώρα».

Η ΝΔ ανακοίνωσε και επισήμως, το μεσημέρι της Πέμπτης, την υποψηφιότητα του Αγη Βερούτη. Οπως αναφερεται στην ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ