Έκαψε το αυτοκίνητο του δημάρχου για να εκδικηθεί την κυβέρνηση

Ένας 54χρονος από την Κρήτη εκνευρισμένος από τα νέα μέτρα της κυβέρνηση ήθελε να ξεσπάσει και αποφάσισε να «κάψει» το αυτοκίνητο του δημάρχου Ιεράπετρας.

Στις 02.30 τα ξημερώματα ο άνδρας περιέλουσε το όχημα, που ήταν παρκαρισμένο πίσω από το δημαρχείο με υγρό, εύφλεκτο υλικό και κατόπιν έβαλε φωτιά, την οποία έσβησε με πυροσβεστήρα η αστυνομία που έσπευσε άμεσα στο σημείο, αφού ειδοποιήθηκε από περίοικους.

Ο δράστης, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι γιατρός, έχει ήδη συλληφθεί και από όσα έχει πει μέχρι στιγμής στην αστυνομία, προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν εξαγριωμένο πολίτη που εκδικήθηκε την πολιτεία, προκαλώντας φθορά στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, Σήφης Αναστασάκης, είπε ότι δε γνωρίζει προσωπικά τον 54χρονο, δεν υπήρχε καμία προσωπική διαφορά του δράστη με το δήμο και ότι προφανώς ο άνδρας είδε την πινακίδα του οχήματος, αναγνώρισε ότι επρόκειτο για κρατικό όχημα και με τον τρόπο αυτό ... αντέδρασε απέναντι στο κράτος.

Ο φερόμενος ως εμπρηστής συνελήφθη τελικά στις 05.00 το πρωί. οι αστυνομικοί τον βρήκαν με το πετρέλαιο στα χέρια, ενώ οι πρώτες του κουβέντες φέρεται να ήταν ασυνάρτητες, εναντίον της κυβέρνησης καθώς και αναφορές ... στην Παναγία την Ελεούσα.

Πηγή: Cretalive.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ