Τηλεοπτικά προγράμματα live στο YouTube - iefimerida.gr

Τηλεοπτικά προγράμματα live στο YouTube

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη διεύθυνση www.youtube.com/live οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν από κρίκετ και γκολφ μέχρι ντοκιμαντέρ και συναυλίες. To YouTube λάνσαρε από την Παρασκευή μια νέα σελίδα όπου θα προβάλλονται τηλεοπτικά προγράμματα σε ζωντανή ροή. Στη διεύθυνση www.youtube.com/live οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το ζωντανό πρόγραμμα πολλών συνεργατών του YouTube με ποικίλο περιεχόμενο.

Το YouTube έχει 2 δισεκατομμύρια θεάσεις ημερησίως που αφορούν αρχειακό υλικό. Το νέο -live- πρόγραμμα αρχικά θα περιλαμβάνει μεμονωμένα γεγονότα αλλά σταδιακά η εταιρία θα παρέχει τη δυνατότητα σε συνεργάτες της να μεταδίδουν όλο το πρόγραμμα τους ζωντανά μέσω της υπηρεσίας.

Οι χρήστες της υπηρεσίες προς το παρόν μπορούν να εγγράφονται στα αγαπημένα τους κανάλια για να ενημερώνονται για επερχομένες ζωντανές εκπομπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ