Μουσουλμάνος ο αστυνομικός που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι φανατικοί τζιχαντιστές στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μουσουλμάνος ο αστυνομικός που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι φανατικοί τζιχαντιστές στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μουσουλμάνος ήταν ο αστυνομικός που γάζωσαν εν ψυχρώ οι δράστες της τρομοκρατικής πολύνεκρης επίθεσης στην εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι.

Ο άτυχος αστυνομικός, ονόματι Αχμεντ, ήταν 30 ετών μόλις και μουσουλμάνος στο θρήσκευμα. Εφτασε πρώτος στο σημείο της επίθεσης στα γραφεία της εφημερίδας, με το ποδήλατό του και επιχείρησε να σταματήσει τους δράστες με το πιστόλι του 9 χιλιοστών.

Μουσουλμάνος ο αστυνομικός που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι φανατικοί τζιχαντιστές στο Παρίσι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι δράστες τον γάζωσαν. Επεσε τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ωστόσο ο ένας από τους τρομοκράτες, αδίστακτα, τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι.

Οπως σχολιάστηκε από πολλούς, η εν ψυχρώ δολοφονία του μουσουλμάνου αστυνομικού καταδεικνύει τον αυτονόητο διαχωρισμό μεταξύ απλών θρησκευόμενων πολιτών με φανατικούς τρομοκράτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ