Το αποκαλυπτικό σκισμένο γράμμα της Αγγελικής που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ - Περιγράφει με λεπτομέρειες το χτύπημα που ετοίμαζαν - iefimerida.gr

Το αποκαλυπτικό σκισμένο γράμμα της Αγγελικής που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ - Περιγράφει με λεπτομέρειες το χτύπημα που ετοίμαζαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σκισμένο γράμμα της Αγγελικής που ήταν συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού έχει περιέχει ιδιαίτερα αποκαλυπτικές πληροφορίες για το χτύπημα που ετοίμαζαν στην Α' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, στο σημείωμά της η Αγγελική Σ. Αναφέρει τις διαπραγματεύσεις με τον άνθρωπο που θα της προμήθευε τις ποσότητες εκρηκτικής ύλης, δείχνοντας έντονη δυσφορία για την καθυστέρηση στην παράδοση των υλικών. «Πήγα στο μαγαζί και μου είπε θα είναι έτοιμα παραμονές Χριστουγέννων. Ετσι μου 'ρχεται να πάω να τον βρίσω» αναφέρει.

Στο γράμμα που βρέθηκε στη γιάφκα του Λουτρακίου, η ΕΛ.ΑΣ έχει εντοπίσει πολλά ανδρικά ονόματα, τα οποία εκτιμά ότι είναι ψευδώνυμα, κωδικοποιημένα μηνύματα αλλά και σημειώσεις για τον τρόπου που προμηθεύτηκαν τον βαρύ οπλισμό (Καλάσνικοφ) που βρέθηκε στην γιάφκα.

«Θα βγουν οι Πυρήνες και ας βγει και όποιος άλλος μπορέσει» γράφει επίσης μεταξύ άλλων η Αγγελική Σ. Αναφερόμενη στο χτύπημα που ετοίμαζαν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τέλος, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν αποκρυπτογραφήσει τις περιοχές που εκινείτο η Αγγελική προ της σύλληψης Ξηρού: Είναι τα Εξάρχεια, η Σαρωνίδα και η Αμφιθέα και εκεί στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν νέας γιάφκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ