Ο πρόεδρος του PES αναγκάζεται πλέον να μιλά και με Βενιζέλο και με Παπανδρέου - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος του PES αναγκάζεται πλέον να μιλά και με Βενιζέλο και με Παπανδρέου

(SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ με την ίδρυση κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, οδηγεί στην ανάγκη τήρησης ισορροπιών και... διεθνώς.

Ετσι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Σεργκέι Στάνισεφ, αναγκάστηκε να έχει δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες: Μία με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και μια με τον Πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Παπανδρέου.

Η Χ. Τρικούπη έσπευσε να δηλώσει ότι «ο κ. Στάνισεφ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη και στο ρόλο του ως εγγυητή της πολιτικής και θεσμικής σταθερότητας στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος του PES είπε στον κ. Παπανδρέου ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στις ελληνικές εκλογές, θα υποστηρίξει τρία κόμματα: Το ΠΑΣΟΚ, Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ