Εξοργισμένοι κάτοικοι του Μεξικού λιντσάρουν κλέφτες με ρόπαλα και σωλήνες -Χτυπούν και μια έγκυο μέλος της συμμορίας [εικόνες]

Οι κάτοικοι της πόλης Τεοτιοχουακάν στο Μεξικό πήραν με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο το νόμο στα χέρια τους και τιμώρησαν κλέφτες που λυμαίνονταν την περιοχή.

Οι κλέφτες συνελήφθησαν επ'αυτοφόρω την ώρα που έκλεβαν ηλεκτρονικές συσκευές από ένα σπίτι σε μια γειτονιά της πόλης. Το αγριεμένο πλήθος συνέλαβε τους τέσσερις κλέφτες , δυο άντρες, μια έγκυο γυναίκα και έναν έφηβο και αφού ξεγύμνωσαν τους άντρες άρχισαν να τους χτυπούν με ρόπαλα και σιδερένιους σωλήνες ενω η έγκυος γυναίκα δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός από τους κλέφτες που υπέκυψε από πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα.

Η αστυνομία προσπάθησε να εμποδίσει το πλήθος αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απελευθερώσει τους τρεις επιζώντες που μεταφερθήκαν στο νοσοκομείο. Ενας από τους κατοίκους δήλωσε:« Τους είχαμε προειδοποιήσει. Είχαμε κουραστεί από τις συνεχείς ληστείες στην περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεξικό όχλος λιντσάρισμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ